Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
1 zacskó széles metélt
1 csomag zöld spárga
10 dkg vargánya
12 szem koktélparadicsom
5 dkg vaj
só
10 dkg reszelt parmezán
Elkészítés A spárgákat megmossuk, alsó, fás részüket levágjuk, 5 cm-es darabokra vágjuk és serpenyőben felolvasztott kevés vajon kb. 6-7 perc alatt megsütjük, félretesszük. A visszamaradt vajhoz adunk még egy keveset, felolvasztjuk, és a feldarabolt gombákat is megpároljuk, sózzuk, hozzáadjuk a spárgát és a felezett koktélparadicsomokat is.
Az al dente (nem túl puhára) kifőzött metéltet összekeverjük a zöldséges raguval, tányérokra szedjük, gazdagon megszórjuk reszelt parmezánnal, és azonnal fogyasztjuk.