Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Spárga és széles metélt, Tibitől
2016.06.07

image.jpeg

Hozzávalók 4 személyre

1 zacskó széles metélt

1 csomag zöld spárga

10 dkg vargánya

12 szem koktélparadicsom

5 dkg vaj

10 dkg reszelt parmezán

Elkészítés A spárgákat megmossuk, alsó, fás részüket levágjuk, 5 cm-es darabokra vágjuk és serpenyőben felolvasztott kevés vajon kb. 6-7 perc alatt megsütjük, félretesszük. A visszamaradt vajhoz adunk még egy keveset, felolvasztjuk, és a feldarabolt gombákat is megpároljuk, sózzuk, hozzáadjuk a spárgát és a felezett koktélparadicsomokat is.

Az al dente (nem túl puhára) kifőzött metéltet összekeverjük a zöldséges raguval, tányérokra szedjük, gazdagon megszórjuk reszelt parmezánnal, és azonnal fogyasztjuk.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.