Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 10 dkg edami sajt, 10 dkg cheddar sajt, 5 dkg főtt sonka, 1 nagy vagy 2 kisebb, savanykás alma, 2 dl kefír, só, bors, cayenne bors, ízlés szerint citromos olaj, fél citrom leve
Elkészítés A sajtokat, a sonkát, és a megmosott, kimagozott, hámozatlan almát kis kockákra vágjuk, az almadarabokat a citromlében megforgatjuk. A kefírből a fűszerekkel az öntetet elkészítjük, és egy mutatós tálban az egészet összekeverjük. Tálalás előtt a sajtsaláta tetejét egy kevés citromos olajjal meglocsoljuk.
Tipp A saláta tetejét citromlébe forgatott almagerezdekkel díszíthetjük.