Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
10 dkg sonka
10 dkg reszelt sajt
1 db reszelt alma
2 ek tejföl
1 db tojás
1 kk mustár
só, bors
8 szelet kenyér
A díszítéshez aprított, friss snidling
Elkészítés A sonkát apróra felkockázzuk, egy tálban összekeverjük a reszelt sajttal, reszelt almával, a tejföllel, a felvert tojással, a mustárral, sózzuk, borsozzuk és az így elkészített krémmel gazdagon megkenjük a kenyérszeleteket.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, ráhelyezzük a szendvicseket és forró sütőben kb. 10-12 perc alatt pirosra sütjük.
A frissen kisült szendvicseket aprított, friss snidlinggel díszítjük, és azonnal fogyasztjuk.