Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Són sült csirke
2017.02.26

son-sult-csirke-km.jpg

Hozzávalók

1 kisebb, sütni való csirke

1 kg só

Elkészítés

A sót tepsibe öntjük és egyenletesen elosztjuk. A megtisztított csirkét az így elkészített sóágyra fektetjük és előmelegített sütőben. közepes hőfokon aranybarnára sütjük. Fogyasztás előtt, ha esetleg szükséges, a sódarabokat leszedjük a csirke bőréről.

Tipp A húst nem szükséges sem bezsírozni, sem fűszerezni: az így elkészített csirke kellően sós, ízes, és ropogós lesz. Fogyasszuk frissen, tetszés szerinti körettel vagy zöldsalátával.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.