Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
2 bögre cukor
2 bögre liszt
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
pici só
2,5 bögre reszelt sárgarépa
1 bögre csokoládé felkockázva
1 bögre durvára darált dió vagy mogyoró
4 db tojás
1 bögre olaj
Elkészítés A lisztet összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, a sütőporral, majd belekeverjük a reszelt sárgarépát, citromhéjat, és a diót. A tojásokat elkeverjük az olajjal, pici sóval és beledolgozzuk a lisztes keverékbe. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.
Tipp Kiváló sütemény reggeli kávéhoz, és sokáig eláll.