Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 1/2 fej jégsaláta, 1 csomag madársaláta, 1 db kis sárgadinnye, 20 dkg sonka, 1 cs mozarellagolyó, 3-4 ek olívaolaj, 1 db citrom leve, 1-2 kk mustár, só, frissen őrölt bors, 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés A jégsalátát és a sonkát vékony csíkokra vágjuk és egy mély tálba tesszük. Hozzákeverjük a madársalátát, a felkockázott sárgadinnyét, a félbevágott mozarellagolyókat és a felaprított petrezselyemzöldet. Az olajból, citromléből, mustárból öntetet készítünk, sózzuk, frissen őrölt borssal fűszerezzük és a salátára öntjük. Végül az egészet lazán összekeverjük és azonnal tálaljuk.