Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sajttal töltött datolya, baconköntösben
2014.12.23

sajttal-toltott-datolya-baconban-0011.jpg

Hozzávalók 4 személyre 24 db nagy datolya, 10 dkg kemény sajt, 12 szelet bacon félbevágva, 1 ek gránátalmaszirup (vagy bodzaszirup, de lehet juharszirup is)

Elkészítés A datolyákat megmossuk, megszárítjuk, hosszában félig bevágva a magokat kiszedjük és a helyükre sajthasábokat töltünk, végül pedig baconszeletekbe tekerjük. Az így előkészített datolyákat tepsibe sorakoztatjuk, 180 fokos sütőben 6-7 percig sütjük. Ekkor megkenjük a tetejüket gránátalmasziruppal, további öt percig sütjük és forrón tálaljuk.

Tipp Kiváló előétel ünnepi asztalon is, pezsgő  és fehérbor mellé kínálhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.