Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre
20 dkg szarvasgombás metélt tészta (egzotikus vagy nagyobb élelmiszerboltokban készen kapható)
15 dkg trappista sajt
5 dkg füstölt sajt
2 dl tejföl
3 kávéskanál szarvasgombás pesto
1 csokor petrezselyem
1 marék dió
só
bors
kakukkfű
olaj (a tészta főzővizébe)
Elkészítés
A diót darabosra törjük, enyhén megpörköljük. A sajtokat lereszeljük, összekeverjük.
A tejföllel elvegyítjük a pestót, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel fűszerezzük, majd hozzáadjuk a petrezselyem összevagdalt leveleit.
A tésztát sós-olajos vízben megfőzzük, leszűrjük, előmelegített tálra tesszük. Meghintjük a sajttal, ráhalmozzuk a pestós öntetet, és rászórjuk a pörkölt diót. Azonnal tálaljuk.