Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sajttal hintett szarvasgombás metélt, Dobitól
2016.01.16

sajttal-hintett-szarvasgombas-metelt.jpg

Hozzávalók 2 főre

20 dkg szarvasgombás metélt tészta (egzotikus vagy nagyobb élelmiszerboltokban készen kapható)
15 dkg trappista sajt
5 dkg füstölt sajt
2 dl tejföl
3 kávéskanál szarvasgombás pesto
1 csokor petrezselyem
1 marék dió

bors
kakukkfű
olaj (a tészta főzővizébe)

Elkészítés

A diót darabosra törjük, enyhén megpörköljük. A sajtokat lereszeljük, összekeverjük.

A tejföllel elvegyítjük a pestót, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel fűszerezzük, majd hozzáadjuk a petrezselyem összevagdalt leveleit.

A tésztát sós-olajos vízben megfőzzük, leszűrjük, előmelegített tálra tesszük. Meghintjük a sajttal, ráhalmozzuk a pestós öntetet, és rászórjuk a pörkölt diót. Azonnal tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.