Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Rozmaringos csirkeszárnyak provance-i módra, Dobitól
2015.11.25

rozmaringos-csirkeszarnyak-provance-i.jpg

Hozzávalók 2 főre

8-10 db csirkeszárny

A páchoz
rozmaringos olaj
4 gerezd fokhagyma
provance-i fűszerkeverék
tarkabors
2 szál rozmaring

Elkészítés A megmosott, szárazra törölt csirkeszárnyakat a páccal bevonjuk, néhány órán át pihentetjük, de csak a sütés előtt 20 perccel sózzuk meg.

A húst 200 fokos sütőben kezdetben lefedve, majd ha megpuhult, fedő nélkül, pirulásig sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.