Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Rántott tök
2012.05.29

rantott-tok-005.jpgHozzávalók 4 főre 2 db zsenge, kisméretű tök, 3 tojás, 10 dkg liszt, 10 dkg zsemlemorzsa, só, olaj a sütéshez

Elkészítés A tököket megmossuk, végeiket levágjuk, majd mindkettőt 1 cm széles szeletekre felvágjuk. A szeleteket besózzuk, egy tálban kb. fél órán keresztül állni hagyjuk. Ezután lecsepegtetjük, a felesleges nedvességet papírtörlővel leitatjuk. A tököt ezután panírozzuk: először lisztbe forgatjuk, majd felvert, kissé megsózott tojásba mártjuk és végül zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban adagonként kisütjük. Azonnal tálaljuk, majonézzel, salátával, párolt zöldségekkel körítjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.