Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Rántott pangasius-cápaharcsa
2011.11.24

rantott-pangasius.jpgHozzávalók 4 személyre 2 nagy szelet filézett pangasius 8 darabba vágva, 2 tojás, 10 dkg liszt, 10 dkg morzsa, 4 dl olaj a sütéshez, só

Elkészítés  A halszeletek mindkét oldalát besózzuk, majd lisztbe forgatjuk, felvert és sózott tojásba mártjuk, végül morzsába forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük. Konyhai törlőpapírra szedjük, majd tálra rendezzük és forrón  tálaljuk.

Tipp Burgonyapüré vagy burgonyasaláta kiválóan illik hozzá.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.