Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Rántott krumpli
2012.09.11

raku.jpgHozzávalók Személyenként 3-4 krumpli, a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa, a sütéshez olaj, só

Elkészítés A megtisztított krumplit vékonyabb szeletekre vágjuk, hagyományos módon bepanírozzuk, forró, bő olajban kisütjük, tálalás előtt papírszalvétára szedjük.

Tipp Zöld salátával gyors vacsora vagy ebéd lehet, de húsmentes főzelékfeltétként is kínálhatjuk. Csak akkor sózzuk meg, ha elkészült.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.