Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Rántott harcsa fűszeres panírban, Levintől
2014.08.05

rantott-harcsa.jpg

Hozzávalók afrikai harcsafilé, száraz császárzsemle, tojás, (dijoni) mustár, parmezán, liszt, só, bors, apróra vágott kapor, petrezselyem, olaj a sütéshez

Elkészítés A császárzsemlét reszeljük le, sokkal finomabb, mint a bolti morzsa. A tojást a mustárral, reszelt parmezánnal és a zöldfűszerekkel verjük fel. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk meg lisztben, a fűszeres tojásban, végül a zsemlemorzsában. Olajban süssük ki a halszeleteket.

Tipp Majonézes krumplisalátával a legfinomabb!

Levin mondja Van, amikor a hagyományos rántott hal mellett döntök, de az uncsi panírt feldobom egy kis fűszerezéssel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.