Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
3 ek liszt
3 dl tej
1 cs vaníliás cukor
5 ek cukor
20 dkg kókuszreszelék
10 dkg vaj
pirított, egész földimogyoró
Elkészítés
A lisztet apránként, folyamatos kevergetéssel a tejhez keverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a cukrot. Az egészet sűrű krémmé főzzük. Ha már langyosra hűlt, belekeverjük a vajat és hozzáadunk 15 dkg kókuszreszeléket is.
A kihűlt masszából golyókat formázunk, közepükben egy-egy szem mogyoróval. Végül mindet a megmaradt kókuszreszelékbe forgatjuk és egyenként desszertpapírba tesszük.