Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Püspökkenyér, Judittól
2016.06.17

puspokkenyerke.jpg

Hozzávalók

5 tojás

5 lapos ek cukor

csipetnyi só

5 púpozott kanál liszt

1 marék mazsola

1 marék vágott dió

1 marék vagdalt étcsokoládé

kevés zsír és liszt a sütőformába

Elkészítés

Az 5 tojás fehérjét a cukorral és a sóval kemény habbá verjük. Hozzákeverjük az 5 sárgáját.

Belekeverjük, finoman forgatva, a lisztet, majd a mazsolát, a diót és a vagdalt étcsokoládét.

Kizsírozott, lisztezett őzgerinc formában, 160 fokon, 20 percig sütjük.

Ha kihűlt, szeleteljük.

Tipp Kisebb formákban is süthetjük, a tésztát elosztva.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.