Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
5 tojás
5 lapos ek cukor
csipetnyi só
5 púpozott kanál liszt
1 marék mazsola
1 marék vágott dió
1 marék vagdalt étcsokoládé
kevés zsír és liszt a sütőformába
Elkészítés
Az 5 tojás fehérjét a cukorral és a sóval kemény habbá verjük. Hozzákeverjük az 5 sárgáját.
Belekeverjük, finoman forgatva, a lisztet, majd a mazsolát, a diót és a vagdalt étcsokoládét.
Kizsírozott, lisztezett őzgerinc formában, 160 fokon, 20 percig sütjük.
Ha kihűlt, szeleteljük.
Tipp Kisebb formákban is süthetjük, a tésztát elosztva.