Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Provance-i csirkesaláta Dobitól
2016.02.28

provanszi-csirkesalata.jpg

Hozzávalók 2 személyre

1/2 csirkemell

Provance-i fűszerkeverék

só, olaj

1/2 jégsaláta

6-8 csomó madársaláta

1db lila hagyma

Az öntethez:

2 dl tejföl

1 kávéskanál majonéz

2 kávéskanál mustár

1 nagyobb gerezd fokhagyma

fehér bors

Cayenne bors

szardella paszta

2 db kemény tojás és reszelt parmezán sajt a tetejére

Elkészítés A csirkemellet sóval, Provance-i fűszerrel, olajjal bedörzsöljük, félórára állni hagyjuk, majd az olajos pácban megsütjük, a sültet kisujjnyi darabokra vagdaljuk.

A jégsalátát vékony csíkokra metéljük, hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott lila hagymát és a kis darabokra tépkedett madársalátát, majd lazán összekeverjük a csirkecsíkokkal. A hozzávalókból elkészítjük az öntetet, elvegyítjük a salátával, és a keményre főzött, meghámozott, cikkekre vágott tojással díszítve, parmezánnal megszórva kínáljuk.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.