Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Pirított csirkemáj brandyvel
2012.02.29

falusi-majpastetom-001.jpgHozzávalók 4 személyre 80 dkg csirkemáj, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 kk majoránna, 2 ek libazsír, frissen őrölt színes bors, 1/2 dl brandy, só, petrezselyemzöld

Elkészítés A hagymákat félbe vágjuk és vékony félkarikákra szeleteljük. A libazsírt felforrósítjuk és rádobjuk a hagymát, sózzuk, borsozzuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, diónyi darabokra vágott májat. Két percig pirítjuk, majd fűszerezzük a borssal, sóval, majoránnával és fedő alatt 10 perc alatt készre pároljuk. Ekkor meglocsoljuk a brandyvel és sisteregve gyorsan összeforraljuk, egy perc alatt  fedő nélkül készre sütjük.

Tipp Petrezselyemzölddel megszórva, párolt rizzsel körítve tálaljuk. Szervírozzunk hozzá zöldsalátát és paradicsomkarikákat is. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.