Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók személyenként
4 cl fehér rum
2 cl kókuszlikőr
2 cl kókuszszirup
2 cl tejszín
1 dl ananászlé
tört jég
A díszítéshez
ananászszelet
koktélcseresznye
Elkészítés
A jeget shakerbe vagy turmixgépbe tesszük. A jégre ráöntjük a rumot, a kókuszlikőrt, a kókuszszirupot, a tejszínt és az ananászlét.
Jól összerázzuk vagy gyorsan összeturmixoljuk, majd az italt nagyméretű magas pohárba (vagy, ha van: tulipánpohárba) töltjük. Ananászszelettel, koktélcseresznyével díszítjük.
Tipp Adjunk hozzá szívószálat.