Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Padlizsánkrém, Noémitől
2015.10.21

padlizsankrem-noemi.jpg

Hozzávalók

2 kg padlizsán (kb. 5 kicsi vagy 3 nagy)
egy negyed vöröshagyma
egy gerezd fokhagyma
só, bors
4-5 evőkanál majonéz

Elkészítés

A padlizsánokat megmosom, félbevágom, és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütöm. Akkor van készen, ha a teteje már megbarnul.

Miután kihűltek, a padlizsán húsát kikaparom a héjából, a többi hozzávalóval együtt egy tálba teszem, sóval, borssal ízesítem és botmixerrel összedolgozom.

Tipp Jót tesz neki, ha fogyasztás előtt egy éjszakán át áll a hűtőben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.