Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Nyári töltött zöldségek, Levintől
2015.07.25

nyari-toltott-zoldsegek.jpg

Hozzávalók, szükség szerinti mennyiségben Paradicsom, uborka, kaliforniai paprika, tojáskrém, majonézes hússaláta, lazac- vagy tonhalkrém

Elkészítés A paradicsomok felső „kalapját” levágjuk, a magokat kanállal kikaparjuk, a belsejüket lesózzuk, és egy negyed órára mindet lefelé fordítjuk, hogy a levük kicsorogjon.
Az uborkákat szintén kimagozzuk, ha vastag a héjuk, hámozzuk.

A paradicsomokat tojáskrémmel, majonézes hússalátával, az uborkát lazackrémmel, illetve más halkrémmel (vagy fetás halkrémmel), a félbevágott, kimagozott paprikát körözöttel töltjük meg.

Nyári partikhoz finom falatka, de előétel is lehet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.