Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók, szükség szerinti mennyiségben Paradicsom, uborka, kaliforniai paprika, tojáskrém, majonézes hússaláta, lazac- vagy tonhalkrém
Elkészítés A paradicsomok felső „kalapját” levágjuk, a magokat kanállal kikaparjuk, a belsejüket lesózzuk, és egy negyed órára mindet lefelé fordítjuk, hogy a levük kicsorogjon.
Az uborkákat szintén kimagozzuk, ha vastag a héjuk, hámozzuk.
A paradicsomokat tojáskrémmel, majonézes hússalátával, az uborkát lazackrémmel, illetve más halkrémmel (vagy fetás halkrémmel), a félbevágott, kimagozott paprikát körözöttel töltjük meg.
Nyári partikhoz finom falatka, de előétel is lehet.