Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mustáros csirkeszárnyak, Dobitól
2017.02.18

mustaros-csirkeszarnyak.jpg

Hozzávalók 2 főre

8 db nagyobb csirkeszárny

egy marék zöldbors
sör

A páchoz
1 ek mustár
1 kk piros arany
őrölt vegyes bors
olívaolaj

Elkészítés

A hozzávalókból elkészítjük a pácot. A csirkeszárnyakat megmossuk, a vizet leitatjuk róluk, és a páccal a szárnyakat egyenként bevonjuk. Néhány órára behűtve félretesszük.

A pácolt csirkeszárnyakat sütés előtt 20 perccel besózzuk, majd egyenként kiolajozott sütőtálba sorakoztatjuk, zöldborssal megszórjuk, és egy kevés sört alájuk öntve, 200 fokos sütőben, fóliával letakarva puhára pároljuk (kb. 30-35 perc). Ezután a fóliát eltávolítjuk, és a húst pirosra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.