Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre
8 db nagyobb csirkeszárny
só
egy marék zöldbors
sör
A páchoz
1 ek mustár
1 kk piros arany
őrölt vegyes bors
olívaolaj
Elkészítés
A hozzávalókból elkészítjük a pácot. A csirkeszárnyakat megmossuk, a vizet leitatjuk róluk, és a páccal a szárnyakat egyenként bevonjuk. Néhány órára behűtve félretesszük.
A pácolt csirkeszárnyakat sütés előtt 20 perccel besózzuk, majd egyenként kiolajozott sütőtálba sorakoztatjuk, zöldborssal megszórjuk, és egy kevés sört alájuk öntve, 200 fokos sütőben, fóliával letakarva puhára pároljuk (kb. 30-35 perc). Ezután a fóliát eltávolítjuk, és a húst pirosra sütjük.