Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mozarellával töltött paradicsom, padlizsánnal és avokádóval
2012.08.15

kicsi-mozarella-paradicsom-padlizsan-001.jpgHozzávalók 4 főre 1 db nagy padlizsán, 16 db koktélparadicsom, 16 db mozarellagolyó, 1 db avokádó, 4 ek olívaolaj, 1 db citrom leve, só, bors

Elkészítés A padlizsánokat felkarikázzuk, megsózzuk, 10 perc múlva kissé kinyomkodjuk, forró olajban mindkét oldalukat megpirítjuk és tálra rendezzük. Fűszerezzük sóval, borssal ízlés szerint, meglocsoljuk citromlével és a szeletekre ültetjük a kivájt, mozarellagolyókkal megtöltött koktélparadicsomokat. Az avokádókat félbevágjuk, magjukat eltávolítjuk és a meghámozott szeleteket elrendezzük a paradicsomok körül. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal.

Tipp Pirítóssal kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.