Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 nagy szelet csont nélküli sertéstarja vagy 8 szelet pulykamell, 2 ek méz, 1 ek mustár, só, bors, kömény, chili, olaj
Elkészítés A hússzeleteket megmossuk, két folpack közé helyezve enyhén kiklopfoljuk. Sóval, borssal, köménnyel fűszerezzük.
A mézet a mustárral és egy csipetnyi chilivel alaposan összekeverjük. Megforgatjuk a pácban a hússzeleteket, és az edényt felöntjük olajjal. Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Serpenyőben, kevés olajon vagy grillrácson pirosra sütjük.
Levin mondja A legkisebb kapott rá mostanában, hogy azokat az ételeket, amik különösképpen elnyerik tetszését, egyszerűen "isteni" jelzővel illet. Ezt a megtisztelő címet a mézes-mustáros hús is kiérdemelte. A tarja-verziót serpenyőben, a pulykamellet grillrácson sütöttük (erről a fotót a nagyobbik apróság készítette). Ez utóbbi két napig állt a pácban, és teljesen átvette az ízt. Valóban isteni lett!