Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mézes-mustáros hús, Levintől
2014.07.22

mezes-mustaros-hus-1.jpg

Hozzávalók 4 személyre 4 nagy szelet csont nélküli sertéstarja vagy 8 szelet pulykamell, 2 ek méz, 1 ek mustár, só, bors, kömény, chili, olaj

mezes-mustaros-hus-2.jpgElkészítés A hússzeleteket megmossuk, két folpack közé helyezve enyhén kiklopfoljuk. Sóval, borssal, köménnyel fűszerezzük.

A mézet a mustárral és egy csipetnyi chilivel alaposan összekeverjük. Megforgatjuk a pácban a hússzeleteket, és az edényt felöntjük olajjal. Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.  

Serpenyőben, kevés olajon vagy grillrácson pirosra sütjük.

Levin mondja A legkisebb kapott rá mostanában, hogy azokat az ételeket, amik különösképpen elnyerik tetszését, egyszerűen "isteni" jelzővel illet. Ezt a megtisztelő címet a mézes-mustáros hús is kiérdemelte. A tarja-verziót serpenyőben, a pulykamellet grillrácson sütöttük (erről a fotót a nagyobbik apróság készítette). Ez utóbbi két napig állt a pácban, és teljesen átvette az ízt. Valóban isteni lett!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.