Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mexikói forró csokoládé
2016.12.15

forro-csoki.jpg

 

Hozzávalók 2 főre

6 dl tej

2 ek natúr kakaópor

1 cs vaníliás cukor

méz/barna cukor ízlés szerint

6 dkg étcsokoládé

kis csipetnyi chili

Elkészítés

Egy kevés hideg tejjel simára keverjük a kakaóport és a vaníliás cukrot. A tejet felmelegítjük, ha forrni kezd, kevergetve hozzáadjuk a kakaós masszát. Végül a tűzhelyről lehúzzuk, ízlés szerint édesítjük és egy kevés chilit teszünk bele.

Forrón fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.