Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mentás sárgadinnyeragu
2012.09.13

sargadinnyeragu-001.jpgHozzávalók 4 személyre 1 db közepes sárgadinnye, 4 ek cukor, 1 cs vaníliás cukor, 1-2 citrom leve és reszelt héja, friss mentalevelek

Elkészítés A sárgadinnyét meghámozzuk, kimagozzuk, felkockázzuk. Egy serpenyőben a cukrot karamellizáljuk, ráfacsarjuk a citromlevet és belekeverjük a sárgadinnyekockákat. Egy-két perc alatt átforrósítjuk, hozzákeverjük a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat is, mégegyszer átforgatjuk. Végül megszórjuk a felaprított mentalevelekkel.

Tipp Az így elkészült ragut forrón piskótára, palacsintára önthetjük, vagy jól lehűtve fagylaltok kísérőjeként kínálhajtuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.