Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Meleg saláta tepsiben sült újburgonyából
2014.06.16

sult-ujburgonya-salata.jpg

Hozzávalók 2 személyre 0,5 kg parázsburgonya, só, bors, grill zöldségkeverék (lehetőleg friss) kapor, petrezselyem és zeller zöldje, olaj a sütéshez Az öntethez 1 pohár kefír,1 kk mustár, 2-3 ek majonéz, só, 1-2 ek reszelt parmezán, rukkola saláta

Elkészítés A burgonyát alaposan megmossuk, papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet. Kiolajozott tepsibe borítjuk, fűszerekkel ízesítjük és sütőben ropogósra sütjük.

Összekeverjük az öntet hozzávalóit. A rukkola salátára ráöntjük a forró krumplit, nem baj, ha egy kevés olaj is csorog rá, nyakon borítjuk a kefires öntettel, és már fogyaszthatjuk is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.