Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Medvehagymás-tojásos gombóc
2014.04.05

medvehagymas-tojasosgomboc-005.jpg

Hozzávalók 4 személyre 4 db főtt tojás, 5-6 dkg reszelt sajt, 1 csokor medvehagyma, 1 db zsemle, 2 db nyers tojás, 5 dkg sonka, só, bors, 10 dkg zsemlemorzsa, olaj a sütéshez

Elkészítés A medvehagymát megmossuk, felaprítjuk, és egy mély tálban összedolgozzuk a feldarabolt sonkával, a lereszelt keménytojással, reszelt sajttal, a vízben megáztatott, kinyomkodott zsemlével és a felvert nyers tojásokkal. Sózzuk, borsozzuk, féltenyérnyi gombócokat gyúrunk a masszából. A gombócokat zsemlemorzsában megforgatjuk és bő, forró olajban kisütjük.

Tipp Salátával fogyasztjuk, de főzelékhez is kínálhatjuk feltétként.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.