Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mediterrán tál
2013.06.04

2013-05-mediterran-tal.jpg

Hozzávalók 4 személyre 20 dkg boursin sajt (15 dkg natúr krémsajt, 5 dkg dán kék sajt vagy márványsajt, 2 ek tejföl, 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, snidling), 1 db konzerv articsóka, 16 db szárított paradicsom olívaolajban, 16 db fekete magozott olajbogyó, 10 dkg szeletelt sonka, olívaolaj, retekcsíra, színes őrölt bors

Elkészítés A boursin elkészítésével kezdjük. A kék sajtot villával összetörjük, a tejföllel összedolgozzuk és végül egy tálban összekeverjük a krémsajttal. Fűszerezzük a zúzott fokhagymával, az aprított petrezsemzölddel és ízlés szerint snidlinggel. A boursint a szárított paradicsomokba töltjük, tetejükbe ültetünk egy kevés sonkát és 1-1 olajbogyót. Ezután az articsókákat egy tál közepére rendezzük, olívaolajjal meglocsoljuk és őrölt színes borssal fűszerezzük. Köréjük sorakoztatjuk a töltött paradicsomokat, az egészet megszórjuk retekcsírával és azonnal tálaljuk.

Tipp Pirítóssal kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.