Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 15 dkg vaj vagy Rama, 20 dkg étcsokoládé, 25 dkg kristálycukor, 5 tojás, 7,5 dkg liszt, 30 dkg natúr krémsajt, 20 dkg cseresznye
Elkészítés A vajat és csokoládét gőz felett felolvasztjuk, hűlni hagyjuk. Belekeverünk 20 dkg cukrot, majd egyenként 3 tojást, végül a lisztet. Egy másik tálban a krémsajtot elkeverjük 2 tojással és a maradék cukorral. Egy 20×20 cm-es tepsit kivajazunk, kibélelünk sütőpapírral. A kétféle keverékből kanalanként szaggatunk a tepsibe, majd kissé elkeverjük - úgy, hogy márványmintás legyen. A cseresznyéket kimagozzuk és a tésztába nyomkodjuk, majd a süteményt 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Lefedve hűlni hagyjuk.
Tipp Akkor jó, ha belül egy kissé lágy, krémes marad.