Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 30 dkg málna, 2-2,5 dl tejszín ízlés szerint, 2 ek porcukor, 1 cs vaníliáscukor, néhány darab babapiskóta, a díszítéshez néhány szem ribizli, málna
Elkészítés A málnát szűrőben megmossuk, lecsepegtetjük, szárát leszedjük, egy tálba tesszük. Megszórjuk porcukorral és néhány pillanat alatt botmixer segítségével pépesítjük. Az alaposan lehűtött tejszínhabot a vaníliás cukorral kemény habbá verjük és óvatosan összedolgozzuk a tört málnával. Poharakba kanalazzuk, babapiskótával és gyümölcsökkel díszítjük, azonnal fogyasztjuk.