Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Levendulaszörp, Baráth Katától
2015.07.03

levendulaszorp.jpg

Hozzávalók egy kis üveghez egy nagy marék friss levendulavirág, egy kis marék citrompótló vagy citromsav, 1 citrom felkarikázva, 50 dkg méz

Elkészítés Az alapanyagokat 1,5 l-es befőttes üvegbe tettem és felöntöttem vízzel, megkavargattam. 24 órán át állni hagytam, üvegbe leszűrtem.

Tipp 1 Ha télire akarjuk eltenni, egy késhegyni szalicilt keverünk el benne (kapható a gyógyszertárakban).

Tipp 2 Nagyon finom, jót tesz a gyomornak, nyugtatja az idegeket, de mégis frissítő - buborékos ásványvízzel, hidegen ajánlom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.