Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Lecsós harcsafilé
2014.05.04

lecsos-harcsa-010.jpg

Hozzávalók 4 személyre 60-70 dkg harcsafilé, 15 dkg bacon, 1 fej vöröshagyma, 2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, 1 csapott  ek őrölt pirospaprika, 2 ek olaj, só, őrölt fekete bors, snidling a díszítéshez

Elkészítés A harcsafilét ujjnyi csíkokra vágjuk, kissé besózzuk, felhasználásig hűtőbe tesszük. A vöröshagymát és a paprikát felkockázzuk. A csíkokra vágott baconnal együtt nagyobb serpenyőben, kevés olajon üvegesre pároljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és 6-8 percnyi párolás után hozzáadjuk a felkockázott paradicsomokat. Ekkor megszórjuk pirospaprikával, és kb. 2 dl vizet öntünk hozzá. Összekeverjük, pár percig forraljuk, majd beletesszük a harcsadarabokat. Kb. 10 perc alatt puhára főzzük.

Tálaláskor túrós csuszát adunk mellé, és megszórjuk aprított snidlinggel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.