Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 60-70 dkg harcsafilé, 15 dkg bacon, 1 fej vöröshagyma, 2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, 1 csapott ek őrölt pirospaprika, 2 ek olaj, só, őrölt fekete bors, snidling a díszítéshez
Elkészítés A harcsafilét ujjnyi csíkokra vágjuk, kissé besózzuk, felhasználásig hűtőbe tesszük. A vöröshagymát és a paprikát felkockázzuk. A csíkokra vágott baconnal együtt nagyobb serpenyőben, kevés olajon üvegesre pároljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és 6-8 percnyi párolás után hozzáadjuk a felkockázott paradicsomokat. Ekkor megszórjuk pirospaprikával, és kb. 2 dl vizet öntünk hozzá. Összekeverjük, pár percig forraljuk, majd beletesszük a harcsadarabokat. Kb. 10 perc alatt puhára főzzük.
Tálaláskor túrós csuszát adunk mellé, és megszórjuk aprított snidlinggel.