Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Lazacos koktélkekszek
2015.02.03

fasirt-es-lazacos-kekszek-016.jpg

Hozzávalók 4 személyre 20 db sós, ropogós keksz, 15 dkg füstölt,szeletelt lazac, 10 dkg mascarpone, kevés majonéz, búzacsíra (vagy bármilyen más csíra, pl. hagymacsíra, zellercsíra stb.), só, bors, citromszeletek

Elkészítés A kekszeket lapos tálra rendezzük. A mascarponét sóval, borssal ízesítjük, habosra keverjük és megkenjük vele a kekszeket. A lazacot a kekszekhez méretezett darabokra vágjuk, a krémre fektetjük, majd a tetejükre kevés majonézt nyomunk. Díszítésül friss csírahalmot helyezünk a kekszek tetejére, és citromszeletekkel körbevéve tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.