Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Lazac kapros fűszervajjal
2011.11.26

lazac-kapros-fuszervajjal.jpgHozzávalók 4 személyre 80 dkg lazacfilé, 4 ek olívaolaj, 10 dkg vaj, 1-2 késhegynyi só,1 cs friss kapor, 1 citrom

Elkészítés Először elkészítjük a fűszervajat: a puha vajat megsózzuk, habverővel 5 perc alatt habosra keverjük és hozzáaadjuk az apróra vágott kaporleveleket. Hűtőbe tesszük, amíg a halat megsütjük.

A lazacot 4-8 darabba vágjuk és forró olajon 10 perc alatt pirosra sütjük. Tányérra/tálra szedjük, egy-egy szelet citrommal díszítjük és a citromszeletre ráhalmozzuk a fűszervajat.

Tipp Főtt, vajas burgonyával tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.