Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Krémsajtos tészta
2016.02.24

ujimage2.jpg

Hozzávalók 4 személyre

35-40 dkg csökkentett szénhidrát-tartalmú száraztészta

10 dkg friss, kenhető fehér sajt

2 dl tejföl

só, bors

snidling

kevés olaj

Elkészítés A tésztát forró, kevés olajjal elkevert, sós vízben feltesszük főni. Amíg a tészta elkészül, a krémsajtot összekeverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk és frissen kifőzött, leszűrt tésztához keverjük. A tetejét megszórjuk aprított snidlinggel.

Azonnal fogyasztjuk.

Tipp Készíthetjük normál tésztából is, de így kevesebb benne a kalória, és az íze is finom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.