Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
A piskótához
4 ek liszt
4 ek kókuszreszelék
4 ek porcukor
4 db tojás
pici só
A krémhez
4 ek Nutella mogyorókrém
10 dkg étcsokoládé
fél dl tej
2 dkg vaj
Elkészítés A tojások fehérjét pici sóval kemény habbá verjük, belekeverjük a tojássárgákat, a cukrot, beleszitáljuk a lisztet, óvatosan összekeverjük és végül belekeverjük a kókuszreszeléket is.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a tésztát és 170 fokos sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük.
A sütőpapírt óvatosan lehúzzuk piskótáról, majd újra ráterítjük és együtt feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a csokoládét a tejjel és a vajjal felolvasztjuk, amikor már langyos, belekeverjük a Nutellát is. Hűtőbe tesszük és kb. egy óra múlva megkenjük a piskótát, feltekerjük, fóliával betakarjuk és hűtőbe tesszük.
Felszeletelve kínáljuk.