Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Kókuszos-csokis piskótatekercs
2016.05.21

p1180572.jpg

Hozzávalók

A piskótához

4 ek liszt

4 ek kókuszreszelék

4 ek porcukor

4 db tojás

pici só

A krémhez

4 ek Nutella mogyorókrém

10 dkg étcsokoládé

fél dl tej

2 dkg vaj

Elkészítés A tojások fehérjét pici sóval kemény habbá verjük, belekeverjük a tojássárgákat, a cukrot, beleszitáljuk a lisztet, óvatosan összekeverjük és végül belekeverjük a kókuszreszeléket is.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a tésztát és 170 fokos sütőben kb 15 perc alatt készre sütjük.

A sütőpapírt óvatosan lehúzzuk  piskótáról, majd újra ráterítjük és együtt feltekerjük, hagyjuk kihűlni.

A krémhez a csokoládét a tejjel és a vajjal felolvasztjuk, amikor már langyos, belekeverjük a Nutellát is. Hűtőbe tesszük és kb. egy óra múlva megkenjük a piskótát, feltekerjük, fóliával betakarjuk és hűtőbe tesszük.

Felszeletelve kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.