Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Kókuszos-csokis babapiskóta
2016.05.16

p1180553.jpg

Hozzávalók 20 darabhoz

40 db kerek babapiskóta

1 tábla csokoládé

2 dkg vaj

1 dl tej

szilvalekvár, vagy baracklekvár

kókuszreszelék

Elkészítés A babapiskótákat kettesével lekvárral összeragasztjuk, fogpiszkálóval összetűzzük. A csokimázhoz a csokoládét a tejjel és a vajjal felolvasztjuk. A piskótagömböket a fogpiszkálót fogva az olvasztott csokoládéba mártjuk és a felesleget lecsöpögtetve kókuszreszelékbe hempergetjük.

Néhány óra múlva a piskóták megpuhulnak, a fogpiszkálókat kihúzzuk, az elkészült süteményeket tálcára helyezzük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.