Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 20 darabhoz
40 db kerek babapiskóta
1 tábla csokoládé
2 dkg vaj
1 dl tej
szilvalekvár, vagy baracklekvár
kókuszreszelék
Elkészítés A babapiskótákat kettesével lekvárral összeragasztjuk, fogpiszkálóval összetűzzük. A csokimázhoz a csokoládét a tejjel és a vajjal felolvasztjuk. A piskótagömböket a fogpiszkálót fogva az olvasztott csokoládéba mártjuk és a felesleget lecsöpögtetve kókuszreszelékbe hempergetjük.
Néhány óra múlva a piskóták megpuhulnak, a fogpiszkálókat kihúzzuk, az elkészült süteményeket tálcára helyezzük.