Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
4 db csirkecomb, kicsontozva
2 db tojás
10 dkg liszt
10 dkg Kentucky panírmorzsa (bevásárlóközpontokban kapható)
só, bors
vegyes zöldsaláta
BBQ (barbaque) szósz (készen kapható)
olaj a sütéshez
Elkészítés A csirkecombokat kettévágjuk, éles késsel kicsontozzuk ( vagy csontozott csirkecombot veszünk a hentesnél).
Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. A tojásokat felverjük, kissé megsózzuk a lisztezett csirkecombokat belemártjuk, majd a fűszeres morzsába forgatjuk. A felesleget lerázzuk, felforrósított olajban közepes hőfokon pirosra sütjük, és végül papírszalvétára szedjük, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön.
A tányérokra vegyes zöldsalátát halmozunk, közepükre ültetünk két-két Kentucky combfilét, meglocsoljuk BBQ szósszal és azonnal fogyasztjuk.