Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 1 csirkemellfilé, 1 kis pohár natúr joghurt, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, őrölt kömény, chilipor, petrezselyem, 1 csomag sós keksz
Elkészítés A csirkemellet felcsíkozzuk, kissé kiklopfoljuk. A joghurtot összekeverjük a fűszerekkel, az apróra vágott fokhagymával, és beleforgatjuk a húst. 1-2 óráig pácoljuk.
A sós kekszet morzsásra törjük, beleforgatjuk a csirkemellcsíkokat, és forró olajban vagy sütőpapírral bélelt tepsiben ropogósra sütjük.
Tipp Ecetes-majonézes krumplisalátát készítettem hozzá újkrumpliból, újhagymából.
Levin mondja Ennek a receptnek az alapötlete, ha minden igaz, Nigellától származik. Hozzám már szájhagyomány útján jutott el, végül pedig szitaszerű memóriám ingatag alapjaira építve készítettem el. Nagyon finom lett. Omlós a hús, különleges a panír, tökéletes a végeredmény. Nekem finomabb, mint a cornflakes-bunda. Érdemes kipróbálni! Köszi Nigella, köszi András! :)