Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Kéksajtos szilva, pirított baconnal
2012.09.08

keksajtos-szilva-piritott-baconnal-007.jpgHozzávalók 4 főre 8 db nagy, érett szilva kimagozva, hosszában félbevágva, 10 dkg kéksajt, 8 szelet füstölt bacon félbevágva

Elkészítés A megmosott, kimagozott, félbevágott szilvákat tálra rendezzük. Közepükbe egy-egy adag kéksajtot teszünk. A baconszeleteket félbevágva  serpenyőben egy perc alatt megpirítjuk és egyenként a töltött szilvák tetejére helyezzük.

Tipp Azonnal tálaljuk. Friss péksütemény, vagy pirítós illik hozzá. A kész falatok tetejét megszórhatjuk frissen őrölt, színes borssal is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.