Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Kaviáros tojás
2017.03.21

kaviaros-tojas.jpg

Hozzávalók személyenként

2 tojás

4 mk kaviár

salátalevél

petrezselyemzöld vagy más zöldfűszer

Elkészítés

A tojásokat sós vízben keményre főzzük, kihűtjük, megpucoljuk, félbevágjuk. Salátalevélre helyezzük, mindegyikre egy kevés kaviárt adagolunk, petrezselyemlevéllel vagy más zöldfűszerrel díszítjük.

Kínálhatjuk zsúrkenyérrel vagy pirítóssal is; adhatunk hozzá egy szeletke citromot.

Tipp Húsvétra vagy más ünnepi alkalomra remek, mutatós és igen egyszerű előétel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.