Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Kapros töltött tojás, PéeStől
2015.05.24

kapros-toltott-tojas.jpg

Hozzávalók Személyenként 1 db tojás, tejföl, majonéz, olívaolaj, só, bors, friss kapor

Elkészítés 4 főre 4 darab friss tanyasi tojást keményre főzök. Lehűtöm, megpucolom, kettévágom. A tojássárgájákat villával összetöröm, enyhén sózom, borsozom. Apróra vágott kaprot teszek hozzá, tejfölt, majonézt, kis olívaolajat. Jól összekeverem, és evvel a masszával töltöm meg a tojásfehérjéket.

Tipp Salátalevélen, retekkel vagy friss piros paprikakarikával díszítve kínálom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.