Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
22 dkg liszt
25 dkg porcukor
3 dkg natúr kakaópor
2 dl tejföl
3 tojás
3 dkg puha vaj
1/2 csomag sütőpor
10 dkg dióbél
vaj a tepsi kikenéséhez, vagy sütőpapír
Elkészítés Összekeverjük a lisztet, a kakaót, a cukrot, a tejfölt, a tojások sárgáját, a vajat és a sütőport, a masszába óvatosan beleforgatjuk a tojások felvert habját, majd a durvára vágott diót.
Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt, mélyebb tepsiben, közepes lángon, tűpróbáig sütjük (akkor jó ha a beleszúrt hústű vagy kötőtű száraz marad).
Kihűlve szeleteljük, a tetejét porcukorral is meghinthetjük.