Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Juhtúróval töltött perecek, gyors
2017.02.15

juhturos-perecek.jpg

Hozzávalók 8 darabhoz

1 tekercs pizzatészta (előhűtött)

10 dkg juhtúró

5 dkg reszelt sajt a tetejére

1 db tojás a kenéshez

Elkészítés A pizzatésztát kitekerjük, nyolc egyforma széles csíkra vágjuk. A csíkok közepére végig puha juhtúrót halmozunk, kicsit megsózzuk, és a tésztacsíkokat összefogjuk, összetapasztjuk, hogy a juhtúró belül maradjon. Az így kapott töltött tésztahengereket kissé megsodorjuk, picit megnyújtjuk, de vigyázunk, hogy ne nyíljanak szét. Pereceket formázunk, sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük, felvert tojással megkenjük,  reszelt sajttal megszórjuk.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és a pereceket kb. 20-25 perc alatt piros ropogósra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.