Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Ínyenc forró csokoládé, rummal
2016.10.13

forro-csokolade.jpg

Hozzávalók 1 főre

3 dl tej

1 ek méz

1 darabka fahéj

1/2 cs vaníliás cukor

1 ek cukrozatlan kakaópor

3 dkg reszelt étcsokoládé

0,2 dl rum

Elkészítés

Egy kisméretű lábasba tesszük a mézet, a kakaót, a cukrot, majd a hideg tejjel apródonként felöntve, fakanállal szép simára keverjük.

Hozzáadjuk a fahéjrudat és az egészet felforrósítjuk. Végül levesszük a tűzhelyről és hozzáadjuk a csokoládét és a rumot.

A fahéjat kiszedjük belőle és azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.