Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
12 db sós palacsinta
Húslevesben főtt hús, sárgarépa, zeller, fehérrépa
2 ek tejföl
1 ek mustár
1 kk vaj
só, bors
5 dkg reszelt sajt 2 ek tejföl a tetejére
Elkészítés A húslevesben puhára főtt húst és zöldségeket összedaráljuk, mustárral 2 evőkanál tejföllel lazítjuk, sózzuk, borsozzuk, és szokásos módon megtöltjük vele a sós palacsintákat.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a palacsintákat, tetejüket megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és a palacsintákat 15 perc alatt pirosra sütjük.
Forrón fogyasztjuk, salátával körítve kínáljuk