Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Húslevesből palacsinta
2016.10.18

husos-zoldseges-palacsintak.jpg

Hozzávalók 4 személyre

12 db sós palacsinta

Húslevesben főtt hús, sárgarépa, zeller, fehérrépa

2 ek tejföl

1 ek mustár

1 kk vaj

só, bors

5 dkg reszelt sajt 2 ek tejföl a tetejére

Elkészítés A húslevesben puhára főtt  húst és zöldségeket összedaráljuk, mustárral 2 evőkanál tejföllel lazítjuk, sózzuk, borsozzuk, és szokásos módon megtöltjük vele a sós palacsintákat.

Egy tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a palacsintákat, tetejüket megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és a palacsintákat 15 perc alatt pirosra sütjük.

Forrón fogyasztjuk, salátával körítve kínáljuk

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.