Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1/2 kg burgonya, 5 dkg vaj, 2 db tojás sárgája, pici só, őrölt bors, 1 mk sültkrumpli- fűszerkeverék ( szupermarketekben kapható)
Elkészítés A burgonyát héjában puhára főzzük, meghámozzuk, áttörjük. Amikor éppen langyos, belekeverjük a tojások sárgáját és a puha vajat. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszert és jól összekeverjük. Széles csövű habzsákba töltjük és kivajazott tepsibe kis halmokat nyomunk belőle. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt piros ropogósra sütjük.
Tipp Vigyázzunk, ne süssük túl, ne szárítsuk ki, belül maradjon puha. Megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemzölddel. Ünnepi sültekhez nagyon finom és mutatós.
lol
(esztimeszti, 2014.05.20 15:03)