Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hekk, fűszeres bundában
2014.05.14

hekk--fuszeres-bundaban-0061.jpg

Hozzávalók 4 személyre kb. 80 dkg hekkfilé felszeletelve, 4 ek liszt, 1 kk pirospaprika, 1 mk őrölt bors, 1 kk grillfűszer, 1 mk só, olaj a sütéshez, a mártáshoz 2,5 dl görög joghurt, 1 mk só, friss zöld fűszerek: snidling, oregánó, lestyán, kapor

Elkészítés A halszeleteket papírral leitatjuk. A lisztet összekeverjük a pirospaprikával, borssal, grillfűszerrel, sóval és beleforgatjuk a haldarabokat, majd  egy serpenyőben olajat forrósítunk és 10-12 perc alatt mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.

A mártáshoz a joghurtot összekeverjük a felaprított zöldfűszerekkel, zúzott fokhagymával, sóval, és a sült halszeleteket ezzel a mártással, valamint sült burgonyával tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.