Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hawai hula csirkemell

hula-csirkemell.jpg

Hozzávalók 4 személyre

1 db filézett csirkemell

1 db ananászkonzerv, darabolt

1 db piros kaliforniai paprika

kevés olaj a sütéshez

aprított petrezselyemzöld a tálaláshoz

A pácléhez:

az ananászkonzerv leve

1 kk gyömbér reszelve

2 kk csiliszósz

4 gerezd zúzott fokhagyma

2 ek barna cukor

2 ek szójaszósz

2 ek ketchup

1 ek balzsamecet

só, bors

Elkészítés A csirkemellet felkockázzuk és az alapanyagokból összekevert páclében néhány órán át hűtőben pácoljuk, legjobb, ha egy éjszakán át hagyjuk pácolódni.

A kaliforniai paprikát felkockázzuk, egy serpenyőben kevés olajon hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk a pácléből leszűrt csirkemellet és magas hőfokon hirtelen átpirítjuk. Hozzáadjuk az ananászkockákat, összepirítjuk, majd hozzáöntjük a visszamaradt páclevet is és kb. 15-20 perc alatt összefőzzük. A végén ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Párolt rizzsel körítve, aprított petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk, forrón fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.