Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hagymás melegszendvics
2012.04.14

hagymas-melegszendvics-001.jpgHozzávalók 4 főre 4 fej vöröshagyma, 20 dkg reszelt sajt, 1 dl tejföl, 1 tojás, 1 csokor petrezselyemzöld, só, bors, 2 ek olívaolaj, szendvicskenyér (a massza kb. 12 szeletre elég)

Elkészítés A hagymákat nagyobb kockákra vágjuk és az olajon gyorsan megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, közepes tűzön fedő alatt néhány percig pároljuk. Ezalatt a tojást összekeverjük a tejföllel és a megpárolódott hagymához keverjük. Épp csak egy kicsit sütjük, de hagyjuk krémes állagúnak. Keverjük bele a felaprított petrezselyemzöldet is.

Kenjük meg a masszával a sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatott  kenyérszeleteket. Szórjuk meg reszelt sajttal és tegyük forró sütőbe, süssük 8-10 perc alatt aranybarnára.

Tipp Olcsó, gyors és egyszerű vacsora vagy előétel. Salátával kínáljuk, de illik hozzá csemege vagy kovászos uborka is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.